Vi är ett utskriftsföretag (tryckeri) från Polen. Vårt huvudkontor ligger i Gdynia. Vi vill erbjuda kunder i Sverige och andra lander våra produkter.

Varför utrikeshandeln är lönsam för båda parter? Eftersom en köpare köper varorna i ett land där arbetskostnaderna, så priserna är lägre än i sitt land. Emellertid tillverkaren (leverantören) får en ny marknad för varor som är svåra att sälja i sitt land.

Denna relation förekommer mellan företag i Sverige och vårt tryckeri. Under bibehållande av högsta kvalitet, våra tryckpriser är så låga att det lönar sig för våra kunder att beställa utskriftsprojekt från oss och de är billigare än tryckta i Sverige, även med kostnaderna för transport från Polen.

Vi har samarbetat med flera företag från Sverige, Tyskland och Italien. Vi har ett EU- momsregistreringsnummer (VAT-nummer) och därmed säljer vi våra varor med en momssats 0%.

Vi trycker olika projekt, både reklam- och produktionsuppgifter. Vi erbjuder hög kvalitet av offsettryck som utförs med användning av den utmärkta tyska maskinen Heidelberg.
Dessutom trycker vi också med screentryckt och använder vi stödtekniker, till exempel bokbindning, UV-lackering.

Våra kunder i Sverige är bland annat:

- UNIVERB
- CUBSEC
- SVENSKA ALARM
- TRUST SECURITY
- LOOKC AB

Tryckeri "ELFAX"
Silkscreen och offsettryckeri

Gdynia, Polen

Arbetstimmar:
Måndag till Fredag kl. 8.00 – 17.00
tel./fax: +48 58 665 02 42, +48 58 665 02 37.

E-post : elfax@elfax.pl

Kontakta oss på engelska.

IMG_3772.JPG

IMG_5525_kopia.jpg

Foldery_Small.JPG